Prisma användarstöd logga

Kontakt

info-symbol

Prismas tekniska support tar semester v. 29-30

Supportformuläret stänger fredagen 16 juli och öppnar igen måndagen 2 augusti. Under tiden kommer det alltså inte finnas något sätt att kontakta supporten. Från och med vecka 31 går det återigen att kontakta supporten som vanligt genom supportformuläret. Tack för visad förståelse.

Innan du kontaktar supporten, vänligen läs Driftinformation för att se aktuella driftstörningar och utvecklingspunkter eller leta efter din fråga i Frågor och svar.

Har du tekniska problem?

Om du inte hittar en lösning på ditt problem i Användarstödet eller i Frågor och svar, kan du kontakta Prismas tekniska support via ett supportformulär. Dagarna före deadline försöker vi svara samma dag, annars svarar den tekniska supporten normalt inom 1-2 arbetsdagar.

För generella och innehållsspecifika frågor om ansökan (exempelvis ansökningskrav, meriter, etc.) hittar du kontaktpersoner i respektive utlysningstext.

Systemkrav och rekommenderade webbläsare: Prisma är byggt för att fungera med persondatorer och vi garanterar inte full funktionalitet på telefoner och surfplattor.

Vi rekommenderar att använder Chrome, Microsoft Edge och Firefox. Uppgradera alltid din webbläsare till senaste versionen. Det finns mer att läsa om detta här.

Visar sig inga fält på sidan för supportformuläret? I vissa webbläsare kan man behöva rensa cachen för att ladda om sidan. Prova snabbkommandot Ctrl+F5 för att rensa cache. Om inte det fungerar, se webbläsarens inställningar för cache eller prova en annan webbläsare.