Prisma logotyp

Kontakt

Innan du kontaktar supporten, vänligen läs Driftinformation för att se aktuella driftstörningar och utvecklingspunkter eller leta efter din fråga i Frågor och svar.

Har du tekniska problem?

Om du inte hittar en lösning på ditt problem i Användarstödet eller i Frågor och svar, kan du kontakta Prismas tekniska support. Dagarna före deadline försöker vi svara samma dag, annars svarar den tekniska supporten normalt inom 1-2 arbetsdagar.

För generella och innehållsspecifika frågor om ansökan (exempelvis ansökningskrav, meriter, etc.) hittar du kontaktpersoner i respektive utlysningstext.

När du klickar på knappen "Gå till supportformulär" tas du till en ny sida. Där väljer du kategori Personkonto om du är sökande eller granskare, alternativt kategori Organisationskonto om du är användare på ett sådant.

Frågor & svar och chatt

Vanliga frågor och svar går även att läsa genom att klicka på den orange widgeten i det nedre högra hörnet (se bild nedan). När den tekniska supporten håller chatten öppen dyker fliken Chatt upp i samma widget. Det finns inget kösystem i chatten, så om den inte är tillgänglig kan det bero på att alla supportmedarbetare är upptagna. Då syns bara flikarna Frågor & Svar samt Questions. Chatten har inga öppettider utan bemannas i mån av tid.

Widget: Orange cirkel med symbol för chattruta och frågetecken

Klicka på den orange knappen för att läsa vanliga frågor och svar eller chatta

 

 

Prisma: Inloggad vy över startsidan för Min profil. Öppen chattruta till höger av sidan. 

Vy av widgeten när chatten är tillgänglig

Senast uppdaterad: 2019-04-25

FORMAS

Drottninggatan 89, Box 1206, 111 82 Stockholm. Telefon: 08-775 40 00.

FORTE

Östra Järnvägsgatan 27, Box 894, 101 37 Stockholm. Telefon: 08-775 40 70.

VETENSKAPSRÅDET

Västra Järnvägsgatan 3, Box 1035, 101 38 Stockholm. Telefon: 08-546 44 000.